Home Producten Contact Winkel Links

DISC IMPROVER LP


De Disc Improver LP is ontworpen voor het behandelen van elpees, hoewel cd’s en dvd’s er natuurlijk ook mee behandeld kunnen worden.

Hij wordt onder zeer hoge druk gepolijst waardoor zijn oppervlak perfect glad is. Hierdoor is het contact met de te ioniseren elpee optimaal. Vier rubberen voetjes zorgen voor de stabiliteit van de Disc Improver, voorkomen dat hij krassen maakt op een kwetsbare ondergrond en garanderen dat er geen interferentie mogelijk is tussen de Disc Improver en de ondergrond.


Het volstaat om uw elpees, telkens wanneer u ze wil afspelen, eerst 60 seconden op de Disc Improver te leggen om ze vrij te maken van electrosmog en te genieten van een betere detaillering, ruimtelijkheid en dynamiek!   


Opgelet: het oppervlak van de Disc Improver LP moet 100% zuiver zijn alvorens u er een elpee oplegt, bij voorkeur met kant A naar onder. Herhaal de actie vooraleer kant B af te spelen en leg de LP met kant B naar onder. Zorg er voor dat de te behandelen elpee zelf eveneens 100% zuiver is. Zo voorkomt u ongewenste beschadigingen. U kunt de elpee eventueel in zijn zuivere binnenhoes laten.


Prijs: 299,00 EUR, incl. btw

Afmetingen: 310 x  310 x 25 mm

Gewicht: 5.400 gr