Home Producten Contact Winkel Links

De meeste luidsprekers zijn uitgerust met spikes om ze te ontkoppelen van de ondergrond. Dat is noodzakelijk omdat de ondergrond een belangrijke invloed heeft op de muziekweergave. Houten, betegelde of betonnen vloeren, tapijten, vasttapijt, laminaat enzovoort, kunnen de weergave van luidsprekers behoorlijk beïnvloeden. De meeste spikes zijn echter vlijmscherp waardoor ze de ondergrond ernstig kunnen beschadigen. Metalen spike cups om onder te spikes te plaatsen, beschermen dan wel de ondergrond maar maken het moeilijk om de luidsprekers te positioneren.

  

Pavimento Speaker Bases beschermen uw vloer en de neutraliteit van uw luidsprekers.

  

Pavimento Speaker Bases worden gehouwen uit speciaal behandelde natuursteen naar keuze, afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Bovendien worden ze op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij uw luidsprekers en uw interieur.


Pavimento Speaker Bases neutraliseren electrosmog.


Pavimento Speaker Bases zijn beschikbaar in dezelfde granietsoort als de Disc Improver. Bijgevolg wordt de electrosmog waarvoor ook uw luidsprekers gevoelig zijn, meteen geneutraliseerd. Twee vliegen in een klap dus.

Vier rubberen voetjes zorgen voor de stabiliteit van een Pavimento, beschermen uw vloer en voorkomen elke interferentie tussen luidsprekers en ondergrond.

Indien u uw luidsprekers regelmatig verplaatst, vraag dan naar de optionele glijdende voetjes.


Het lijdt geen twijfel dat Pavimento Speaker Bases, bij correct gebruik, absoluut een positieve invloed hebben op uw muziekbeleving.


Prijs: op aanvraag, afhankelijk van gebruikte materialen en afmetingen