Home Producten Contact Winkel Links

Bij een goede muziekinstallatie hoort een stabiel audiomeubel. Een pure noodzaak, want het zou jammer zijn als uw meubel zou bezwijken onder het gewicht van uw kostbare audioapparatuur. Daarnaast moet een audiomeubel zoveel mogelijk trillingen en resonanties absorberen die in audioapparaten doordringen en een negatieve invloed uitoefenen op de muziekweergave.


Audiomeubels in hout, metaal, glas of een combinatie van deze materialen, hebben hun eigen verdiensten, maar op het vlak van resonanties en stabilisatie kan het vaak nog beter. Bovendien zijn de meeste meubes niet uitgerust om schadelijke electrosmog te neutraliseren.


Een Tavolo Antiresonance Shelf absorbeert ongewenste resonanties, neutraliseert electrosmog en stabiliseert uw toestellen.   

  

Een Tavolo Antiresonance Shelf is een uit graniet gehouwen en bewerkte plaat die ongewenste resonanties absorbeert. Ze voorkomt interferentie tussen de audioapparaten onderling en met het meubel waarin ze geplaatst worden. Daarnaast neutraliseert een Tavolo eveneens de schadelijke electrosmog waarvoor ook uw audioapparaten  gevoelig zijn. Een bijkomend voordeel is dat een Tavolo eveneens uw audioapparaten stabiliseert. Drie vliegen in een klap dus. U kunt uiteraard meerdere Tavolo’s inbouwen zodat elk audioapparaat optimaal beschermd wordt.


Een Tavolo Antiresonance Shelf wordt op maat gemaakt.


Een Tavolo Antiresonance Shelf wordt op maat gemaakt en kan bijgevolg perfect ingepast worden in de meeste degelijke audiomeubels. Zelfs indien u geen audiomeubel gebruikt, kan een Tavolo alsnog nuttig zijn. Bijvoorbeeld als u uw audioapparaten op de grond of op een ander meubel plaatst. Let er wel op dat de ondergrond stabiel genoeg is om het extra gewicht van een Tavolo te dragen.  


Het lijdt geen twijfel dat een Tavolo Antiresonance Shelf, bij correct gebruik, absoluut een positieve invloed heeft op uw muziekbeleving.


Prijs: op aanvraag, afhankelijk van gebruikte materialen en afmetingen.