Home Producten Contact Winkel Links

Electrosmog, of elektromagnetische vervuiling, is de onzichtbare maar schadelijke elektromagnetische straling die veroorzaakt wordt door elektrische leidingen, elektrische huishoudelijke toestellen, telefoontoestellen, gsm’s, routers, afstandsbedieningen, radiogolven, draadloze netwerken, gsm-masten, hoogspanningsleidingen, enzovoort.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze elektromagnetische vervuiling een negatieve invloed kan uitoefenen op de gezondheid van de mens. Een niet te onderschatten boosdoener die helaas niet meer weg te denken is uit de moderne samenleving.


Maar wist u dat electrosmog ook uw muziekbeleving verstoort?


Ook cd’s, dvd’s en elpees zijn gevoelig voor electrosmog, hoewel ze niet door magnetisme werken zoals voorbeeld tape recorders. Hun gevoeligheid voor elektromagnetische vervuiling is echter het gevolg van de gebruikte productiematerialen zoals metalen, kunststoffen en drukinkten.

Deze vervuiling is duidelijk hoorbaar en maakt dat uw dierbare en kostbare audioapparatuur, cd-, dvd- en vinylverzameling u niet het beoogde luisterplezier verschaft. Vaak denken mensen dat er iets schort aan hun audioapparaten en investeren ze in nieuwe apparaten die toch niet de gewenste verbetering opleveren. Logisch, want zolang de electrosmog niet aangepakt wordt, is het onmogelijk om van een optimale muziekbeleving te genieten.


Gelukkig is er de Disc Improver om electrosmog te neutraliseren!


De Disc Improver dankt zijn zuiverende werking niet enkel aan de specifieke granietsoort waaruit hij gehouwen is, maar ook aan de welbepaalde en uiterst nauwgezette manier waarop hij vervaardigd en behandeld wordt. Hierdoor heeft de Disc Improver een ioniserende werking die electrosmog op uw muziekdragers en audioapparaten neutraliseert.

Het volstaat om uw cd’s, dvd’s of elpees, telkens wanneer u ze wil afspelen, eerst 30 tot 60 seconden op de Disc Improver te leggen om ze vrij te maken van electrosmog. Metingen hebben aangetoond dat een behandeling met de Disc Improver duidelijk voor een harmonisch evenwicht zorgt. Detaillering, ruimtelijkheid en dynamiek gaan er met rasse schreden op vooruit.


Het lijdt geen twijfel dat de Disc Improver, bij correct gebruik, absoluut een positieve invloed heeft op de weergave van uw cd’s, dvd’s en vinylplaten. Opgelet, de unieke werking van de Disc Improver kan niet geëvenaard worden door gebruik van gelijk welke stenen plaat!


De Disc Improver is beschikbaar in 2 uitvoeringen.Disc Improver CD/DVD Disc Improver LP